طرح تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران در مناطق عملیاتی سال ۱۴۰۲
شرایط تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران و فرزندان رزمنده در مناطق جنگی و عملیاتی بر اساس دستور العمل سال ۱۴۰۰
شرایط تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران و فرزندان رزمنده در مناطق جنگی و عملیاتی بر اساس دستور العمل سال ۱۴۰۰
شرایط کاری کارشناس رادیولوژی در قطر با توجه به پیشرفت روز افزون پزشکی و تجهیزات پزشکی ازجمله تصویر برداری و تعامل با کشور های دیگر در این عرصه، خیلی از کادر مجرب درمانی و به خصوص کارشناسان رادیولوژی به فکر مهاجرت به کشور های همسایه از جمله کشور های حوزه خلیج افتادند. از این رو کشور قطر با پیشرفت های چشمگیر خود در عرصه پزشکی و تکنولوژی رادیولوژی این عرصه را برای رادیولوژیست ها فراهم کرده است. در ابتدا نگاه کلی به کشور قطر می اندازیم.
یکی از موضوعات مهم در زمینه کسری های خدمت برای مشمولین و همچنین سربازان در حال خدمت کسری خدمت فرزندان ایثارگر می باشد. لذا در این مقاله سعی شده است ابتدا به بررسی مناطق عملیاتی قبل و بعد از جنگ پرداخته و سپس شرایط استفاده و بهره گیری از این کسری خدمت را معرفی می کنیم پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید
تغییرات کنکور1400تجربی نظام جدید به نسبت تجربی نظام جدید 99چندان زیاد نبوده اما این تغییرات درکنار ناچیز بودن حائزاهمیت بسیار هستند وباید نسبت به آن ها آگاه بود . تاکنون تصمیمی مبتنی بربرگزاری کنکور 1400 نظام قدیم گرفته نشده وخبرها حاکی از این است که درسال 1400 ماتنها با یک کنکور وآن هم برای نظام جدید روبه رو هستیم که اهمیت آن را چند برابر کرده است
با توجه به تغییر قوانین و مقررات سربازی و ایجاد قوانین جدید برای انواع معافیت ها و کسری های خدمت سربازی، آگاهی از مقررات جدید و گرفتن معافیت پزشکی همواره مورد توجه مشمولان و سربازان وظیفه می باشد.
در ابتدا و پیش از بررسی روال کار، ازجمله کار بهداشت و درمان درکشور قطر و حتی کشور های حاشیه خلیج ابتدا به معرفی کشور قطر می پردازیم. قطر یکی از کشور های مهاجر پذیر در حوزه های توریستی(مخصوصا در چندین سال اخیر) و حتی در زمینه مهاجرت تحصیلی دارای بهترین دانشگاه های بین المللی در حوزه های بهداشت و درمان می باشد. که حتی در سالیان متوالی گذشته شاهد برگزاری چندین جشنواره های مهم جهانی در حوزه های مختلف در این کشور شاهد هستیم.
استخدام در سپاه پاسداران یکی از روش های مورد تایید برای کسانی است که علاقه مند به عرصه نظامی هستند می باشد. از این رو این نوع استخدام از دو طریق انجام می گیرد: 1- استخدام از طریق کنکور سراسری برای ورود به دانشگاه های افسری زیر نظر سپاه مثل : دانشگاه امام حسین.
برای افراد علاقمند به حوزه بهداشت و درمان, دوره های کمک پرستاری و یا دوره های کمک بهیاری در سراسر کشور وجود دارد. این دوره ها داری شرایط و گرایش های مختلفی هستند که توجه به این موارد قبل از ثبت نام کمک فراوانی به متقاضیان این دوره می نماید. خیلی از داوطلبان کنکوری بعد از نتیجه نگرفتن و یا موفق نشدن برای دستیابی به رشته های بالینی و یا پزشکی که دیگرشرایط شرکت در کنکور را ندارند دوره های کمک پرستاری می تواند کمک کننده باشند.
فرماندهی انتظامی ويژه غرب استان تهران به منظور تأمين نيروي انساني (مرد) مورد نياز خود از بين جوانان متعهد ، مومن و کارآمد به صورت پيماني ۵ ساله انتظامي در مقاطع افسري و درجه داري از طريق آزمون ورودي و ديگر مراحل (مصاحبه ، معاينات پزشکي و ...) با شرايط مندرج در اين آگهي ، استخدام مي نمايد.
ارتش جمهوری اسلامی ایران جهت تکمیل کادر افسری نیروهای زمینی، قرارگاه پدافند هوایی حضرت خاتم الانبیاء(ص)، هوایی، دریایی و سازمان های تابعه خود از بین جوانان(پسر) مؤمن، متعهد و علاقمند به حرفه نظامی، دانشجو می پذیرد. داوطلبان از بین داوطلبان درحال تحصیل و فارغ التحصیلان رشته های ریاضی فیزیک، علوم تجربی، علوم انسانی ومعارف اسلامی از طریق آزمون اختصاصی و مصاحبه حضوری انتخاب و به منظور فراگیری آموزش های نظامی کاربردی در دانشگاه های افسری امام علی (ع)، خاتم الانبیاء (ص)، هوایی شهید ستاری، علوم دریائی امام خمینی(ره) و فارابی مشغول به تحصیل خواهند شد.