شرایط دوره بین المللی تخصصی مدیریت زخم ICW آلمان 1402
و یا
۰۹۳۰۷۵۷۶۳۶۸
شرایط دوره بین المللی تخصصی مدیریت زخم
اولین دوره بین المللی مدیریت زخم تحت نظارت ICW آلمان و با مدرک بین المللی با همت پژوهشکده زخم و ترمیم بافت یارا در جهاد دانشگاهی تهران بر گزار می گردد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران، این دوره از تاریخ 19 تا 27 آذرماه با حضور اساتید جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران و ICW آلمان و بهرهمندی 16 نفر از متخصصان و پزشکان این حوزه برگزار شد.
شرکتکنندگان پس از اخذ حدنصاب آزمون تئوری، مجاز به شرکت در آزمون عملی خواهند بود و پس از گذراندن موفق دورهها و اخذ نمرات لازم در آزمونهای تئوری و عملی، مدرک بینالمللی مدیریت زخم را از ICW آلمان اخذ خواهند کرد.
همچنین آزمون تئوری این دوره در 26 بهمنماه سال جاری با حضور نمایندهی ICW بهصورت کتبی و به زبان انگلیسی برگزار خواهد شد و در ادامه شرکتکنندگان لازم است با توجه به استاندارهای ICW، یک بیمار را به مدت 3 ماه تحت مراقبت قرار داده و گزارش درمان را به ICW ارسال کنند.
گفتنی است، پژوهشکده یارا بهصورت رسمی نمایندهی ICW آلمان است ـ که این موسسه، زیرمجموعهی انجمن زخم اروپا میباشد و در ایران فعالیت میکند ـ و مجوز برگزاری دورههای تخصصی در حوزه زخم و ترمیم بافت را دارا است.
مخاطبان و مدرسان دوره مدیریت زخم
این دوره مطابق با الزامات بین المللی و با بهره گیری از اساتید برجسته ی داخلی مورد تایید ICW آلمان و با نظارت مستقیم نمایندگان انجمن برگزار می شود
و در پایان دوره به شرکت کنندگان، گواهینامه بین المللی اعطا خواهد شد. دوره ی تخصصی زخم ICW ، جهت گروههای مختلف حرفهای ( پرستاران و پزشکان )که
مسئولیت درمان افراد مبتلا به زخم های مزمن را عهده دار هستند ارائه میشود.
برنامه های آموزشی ICW در حال حاضر در اروپا ، آسیا ( هند و چین) و خاورمیانه ( ایران و لبنان) اجرا میشود.
چه افرادی می توانند شرکت کنند؟
-
پرستاران
-
پزشکان
شرایط پذیرش:
پذیرش شرکت کنندگان از طریق مصاحبه انجام میشود و سپس از افراد واجد شرایط ثبت نام به عمل خواهد آمد.
مدت دوره و شرایط اجرا:
دوره بین المللی زخم شامل 56 ساعت آموزش و 16 ساعت کارآموزی در مراکز ارئه خدمات مراقبتی زخم و ارائه case report است. 56 ساعت آموزش در 8 روز متوالی با نظارت نمایندگان ICW آلمان و مطابق با محتوا و رفرنس تعیین شده از سوی انجمن در کلینیک تخصصی ترمیم زخم جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار میشود. آزمون کتبی ، یک ماه پس از پایان دوره آموزشی برگزار خواهد شد.
پس از پایان مرحله اول آموزش، شرکت کنندگان به مدت 3 ماه فرصت دارند تا در مراکز درمانی تعیین شده از سوی جهاددانشگاهی به مدت 16 ساعت مطابق با پروتکل انجمن
ICW بیمار مبتلا به زخم مزمن را تحت درمان قرار داده و case report خود را تنظیم و ارائه نمایند.
تبصره: آزمون کتبی و case report ، به زبان انگلیسی میباشد.
مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام در دوره :
-
اصل و کپی شناسنامه
-
اصل و کپی کارت ملی
-
اصل و کپی مدرک تحصیلی
-
اصل و کپی کارت نظام پزشکی یا پرستاری
متقاضیان شرکت در این دوره جهت مشاوره و راهنمایی های لازم می توانند با مشاوران برتر راهنما مشاور تماس بگیرند.
و یا
۰۹۳۰۷۵۷۶۳۶۸
نظرات ارسال شده
سعیدبهرامی – 1401/1/7 - 18:34:03 بعداز ظهر
وقت بخیر.دانشجویان پرستاری هم میتونن در این دوره شرکت بکنند..؟
مهدی امانی – 1401/3/1 - 14:32:12 بعداز ظهر
لطفا تماس بگیرید